Informazione

Lingua Sarda

04 10 2013  -  Tematiche: Lingua sarda

Lunis 7 de santuaìngiu de su 2013, de is cincu a is seti de merii, in su Tzentru tzìvicu de pratza Othoca, s’at a fai una cunferèntzia de presentada de su cursu e-learning de lìngua sarda www.dischente.or.it. Is cuntzitadinus santajustesus e cussus de is biddas lacanantis funt invitaus a ddoi pigai parti. S’atòbiu fait parti de su programma de is “Dies de sa limba sarda” cuncordau de sa Provìntzia de Aristanis a manus de pari cun su Comunu de Santa Justa.

Lunedì 7 ottobre 2013, dalle 17.00 alle 19.00, presso il Centro civico di piazza Othoca, si terrà una conferenza di presentazione del corso e-learning di lingua sarda www.dischente.or.it. I concittadini santagiustesi e quelli dei paesi vicini sono invitati a partecipare. L’incontro è inserito nel programma delle “Giornate della lingua sarda” allestito dalla Provincia di Oristano in collaborazione con il Comune di Santa Giusta.

Santa Justa, 3 de santuaìngiu de su 2013

Su Sìndigu                                                                 S’Assessori de sa Cultura
          Angelo Pinna                                                                       Salvatore Melis