Informazione

Corso di lingua sarda

06 10 2014  -  Tematiche: Lingua sarda

Si informa che il Comune di Santa Giusta organizza un corso di lingua e linguistica sarda, della durata di 50 ore, aperto alla popolazione. Al termine del corso gli allievi riceveranno un attestato di frequenza. L’iscrizione va formalizzata entro lunedì 13 ottobre 2014, compilando il modulo allegato, disponibile anche presso l’Ufficio Protocollo del Comune.

Si informat ca su Comunu de Santa Justa est cuncordende unu cursu de lìngua e linguìstica sarda, de 50 oras, abertu a sa populatzione. A s’agabbu de su cursu is dischentes ant a otènnere un’atestadu de frecuèntzia. S’iscritzione bolet fata a intro de lunis 13 de santugaine 2014, compilende su mòdulu alliongiadu, chi est a disponimentu fintzas me in s’Ufìtziu Protocollu de su Comunu.